Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13361
Title: Аналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробів
Authors: Губар, Є. В.
Scientific director: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Keywords: макаронні вироби;зерно-борошняні товари;борошно;заміс тіста;обдування;різання;сушіння
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 160-162
Abstract: Запропоновано аналіз технологічних ліній виробництва макаронних виробів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13361
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf230.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.