Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Конференції, збірки, публікації молодих вчених і здобувачів : магістрів, бакалаврів, аспірантів.
Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)
Аналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробів
Аналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробів
Вантажиться...
Файли
37.pdf
(230.46 KB)
Дата
2021
Автори
Губар, Є. В.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Мелітополь: ТДАТУ
Анотація
Запропоновано аналіз технологічних ліній виробництва макаронних виробів.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби
,
зерно-борошняні товари
,
борошно
,
заміс тіста
,
обдування
,
різання
,
сушіння
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13361
DOI
Зібрання
Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ