Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17325
Title: ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 2 ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ І ПЕРЕРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ (проміжний)
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Priss, Olesia
Самойчук, Кирило Олегович
Ковальов, Олександр Олександрович
Паляничка, Надія Олександрівна
В'юник, Ольга Володимирівна
Ломейко, Олександр Петрович
Кюрчев, Сергій Володимирович
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Самохвал, Віталій Анатолійович
Фучаджи, Наталя Олександрівна
Журавель, Дмитро Павлович
Ганзін, В.Ю.
Scientific director: Самойчук, Кирило Олегович
Keywords: гомогенізація молока;протитечійно-струминний змішувач;плівковий охолоджувач напоїв;кратність повітрообміну;вакуумне охолодження;вологість солоду;товщина шару зерна;показники якості;клейковина;доза іонізації повітря
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя: ТДАТУ
Citation: ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 2 ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ І ПЕРЕРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ (проміжний). Директор НДІ АТЕ д. т. н., проф. О.П. ПРІСС, керівник НДР д.т.н., проф. К.О.САМОЙЧУК. Запоріжжя: ТДАТУ, 2023. 84 с. № держреєстрації 0116U002729
Abstract: Об’єкти дослідження – технологічні процеси для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Мета роботи – підвищення ефективності технологічних процесів переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Методи дослідження – теоретично-експериментальні методи, лабораторні випробування, перевірка гіпотез і обробка експериментальних даних виконані за стандартними програмами. Експериментальні дослідження проводилися в лабораторіях ТДАТУ відповідно до прийнятих методик та галузевих стандартів. У даному звіті пропонуються: методологія дослідження параметрів струминних гомогенізаторів молока;  дослідження ефективності використання імпульсного гомогенізатора в технологічній лінії переробки молока; оптимізація параметрів струминного змішування напоїв; обґрунтування параметрів і режимів вакуумного охолодження плодів черешні та їх короткотривалого зберігання;  дослідження холоду при зберіганні ягід; дослідження ефективності роботи системи охолодження при виготовленні паливних брикетів; обґрунтування конструктивних параметрів лущильного пристрою ударної дії; обґрунтування технологічних режимів та конструктивних параметрів обладнання для обрушення насіння рицини.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17325
UDC: 637.2
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_zvit_NDI_ATE_Samoichuk.pdf2.57 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.