Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18742
Title: Вдосконалення технологічної лінії виробництва хлібних паличок в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12836411.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування
Authors: Терещенко, Дмитро Володимирович
Scientific director: Самойчук, Кирило Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Keywords: борошно;вдосконалення;хлібні палички;ПТЛ;обладнання;ефективність
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Терещенко Д. В. Вдосконалення технологічної лінії виробництва хлібних паличок в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12836411.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник К. О. Самойчук; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 63 с.
Abstract: В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення ПТЛ виробництва хлібних паличок та проведено вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва хлібних паличок – розширення асортименту та підвищення ефективності роботи ПТЛ.Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ виробництва хлібобулочної продукції).У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18742
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tereshchenko_dyplom_2025.pdf649.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.