Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18729
Title: Вдосконалення технологічної лінії виробництва ковбас в умовах м. Токмак Запорізької області (19ХВД.12835367.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування
Authors: Дьомін, Артем Олексійович
Scientific director: Самойчук, Кирило Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Keywords: ковбаси;птиця;м'ясо;ефективність;підприємсво;вдосконалення;ПТЛ
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Дьомін А. О. Вдосконалення технологічної лінії виробництва ковбас в умовах м. Токмак Запорізької області (19ХВД.12835367.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник К. О. Самойчук; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 72 с.
Abstract: В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення ПТЛ виробництва ковбас та проведено вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва ковбас – збільшення обсягу та підвищення ефективності роботи ПТЛ.Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ виробництва ковбас). У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи–розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18729
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dʹomin_dyplom_2025.pdf895.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.