Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19528
Title: | Вдосконалення конструкції тістомісильної машини лінії виробництва сухарів в умовах м. Токмак Запорізької області (19ХВД.9683790.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» |
Authors: | Панов, Іван Сергійович |
Scientific director: | Самойчук, Кирило Олегович Samoichuk, Kyrylo |
Keywords: | тісто;тістомісильна машина;вдосконалення;розрахунок;ефективність |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : 2025 |
Citation: | Панов І. С. Вдосконалення конструкції тістомісильної машини лінії виробництва сухарів в умовах м. Токмак Запорізької області (19ХВД.9683790.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» / Іван Сергійович Панов; кер. К. О. Самойчук. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. 62 с., 5 табл., 14 рис. |
Abstract: | В результаті виконання проекту проведено аналіз господарської діяльності підприємства, визначено асортимент товарів та послуг, що надає підприємство. Об’єктом дослідження в даному дипломному проекті є тістомісильна машина лінії виробництва сухарів. Мета роботи – вдосконалення конструкції машини з метою підвищення ефективності роботи та зниження енергетичних та інших витрат при виконанні замісу тіста. Розроблені заходи щодо охорони праці на підприємстві. Проведено економічне обґрунтування дипломного проекту, де доведено, що модернізована машина перевищує аналог. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19528 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Panov_dyplom.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.