Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19525
Title: | Вдосконалення конструкції машини для приготування спецій в умовах Михайлівського району Запорізької області (19ХВД.9683796.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» |
Authors: | Меркулов, Дмитро Андрійович |
Scientific director: | Самойчук, Кирило Олегович Samoichuk, Kyrylo |
Keywords: | дробарка;подрібнення спецій;вдосконалення;розрахунок;ефективність |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : 2025 |
Citation: | Меркулов Д. А. Вдосконалення конструкції машини для приготування спецій в умовах Михайлівського району Запорізької області (19ХВД.9683796.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» / Дмитро Андрійович Меркулов; кер. К. О. Самойчук. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. 63 с., 5 табл., 14 рис. |
Abstract: | В результаті виконання проекту проведено аналіз господарської діяльності підприємства, визначено асортимент товарів та послуг, що надає підприємство. Об’єктом дослідження в даному дипломному проекті є дробарка спецій лінії виробництва ковбас. Мета роботи – вдосконалення конструкції машини з метою підвищення ефективності роботи та зниження енергетичних та інших витрат при виконанні подрібнення спецій. Розроблені заходи щодо охорони праці на підприємстві. Проведено економічне обґрунтування дипломного проекту, де доведено, що модернізована машина перевищує аналог. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19525 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Merkulov_dyplom.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.