Вдосконалення конструкції машини для приготування спецій в умовах Михайлівського району Запорізької області (19ХВД.9683796.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв»
Вантажиться...
Дата
Автори
Меркулов, Дмитро Андрійович
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2025
Анотація
В результаті виконання проекту проведено аналіз господарської діяльності підприємства, визначено асортимент товарів та послуг, що надає підприємство. Об’єктом дослідження в даному дипломному проекті є дробарка спецій лінії виробництва ковбас. Мета роботи – вдосконалення конструкції машини з метою підвищення ефективності роботи та зниження енергетичних та інших витрат при виконанні
подрібнення спецій. Розроблені заходи щодо охорони праці на підприємстві. Проведено економічне обґрунтування дипломного проекту, де доведено, що модернізована машина перевищує аналог.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Меркулов Д. А. Вдосконалення конструкції машини для приготування спецій в умовах Михайлівського району Запорізької області (19ХВД.9683796.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» / Дмитро Андрійович Меркулов; кер. К. О. Самойчук. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. 63 с., 5 табл., 14 рис.