Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Бандура, Ірина Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Дослідження технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністюКовальчук, Діана Ігорівна
2024Особливості технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинкамиСевастьянович, М. В.
2024Оцінка перспектив вітчизняного виробництва фруктово-овочевої пастили з підвищеною функціональною придатністюУгріна, П. О.
2024Оцінка сучасних методів збереження урожаю грибів Lentinula edodes (berk.) peglerТкаченко, А. Г.
2024Оцінка технічних показників хліба з додаванням відварених грибів ГливиСокот, О. Є.
2023Технологія виробництва сиркових продуктів в умовах цеху потужністю 1,5 тони готової продукції за змінуПерелига, Олександра Олександрівна
2023Технологія виробництва сирів в умовах цеху потужністю 2 тонни готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавраШуляков, Сергій Юрійович
2023Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добуГорпиненко, Віталій Олександрович
2024Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировиниУгріна, Поліна Олександрівна
2024Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинкамиСевастьянович, Марія Віталіївна
2024Удосконалення технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністюКовальчук, Діана Ігорівна
2024Інноваційна технологія виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинкахСавва, Олександра
2024Інноваційна технологія виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинкахСавва, О. С.