Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17427
Title: Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добу
Other Titles: кваліфікаційна робота бакалавра
Authors: Горпиненко, Віталій Олександрович
Scientific director: Бандура, Ірина Іванівна
Keywords: пиріжки;кальцоне;гриби;начинки з грибів;функціональні продукти;технологічна лінія
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Горпиненко В. О. Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добу : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Горпиненко Віталій Олександрович. Керівник доц. І. Бандура. Запоріжжя, 2023. 93 с.
Abstract: UA: Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню проєкту технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів з додаванням грибної сировини, що може підвищити поживну цінність виробів та розширити асортимент продукції з функціонального спрямування в умовах цеху потужністю 500кг готової продукції за добу. З урахуванням невеликого об’єму виробництва обґрунтовано місце розташування запроєктованого об’єкту з прив’язкою до доступної сировини та застосування забудованих попередньо площ. Розділи роботи містять технологічні розрахунки, необхідні для організації роботи на підприємстві, результати аналізу факторів харчової безпеки виробленої продукції, економічні розрахунки з визначенням рентабельності запланованих технологічних ліній та результати аналізу нормативних вимог щодо санітарно гігієнічних норм та організації охорони праці при виробництві хлібобулочної продукції.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17427
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Horpynenko_V_21sHT_2023.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.