Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17427
Title: | Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добу |
Other Titles: | кваліфікаційна робота бакалавра |
Authors: | Горпиненко, Віталій Олександрович |
Scientific director: | Бандура, Ірина Іванівна |
Keywords: | пиріжки;кальцоне;гриби;начинки з грибів;функціональні продукти;технологічна лінія |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Горпиненко В. О. Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добу : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Горпиненко Віталій Олександрович. Керівник доц. І. Бандура. Запоріжжя, 2023. 93 с. |
Abstract: | UA: Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню проєкту технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів з додаванням грибної сировини, що може підвищити поживну цінність виробів та розширити асортимент продукції з функціонального спрямування в умовах цеху потужністю 500кг готової продукції за добу. З урахуванням невеликого об’єму виробництва обґрунтовано місце розташування запроєктованого об’єкту з прив’язкою до доступної сировини та застосування забудованих попередньо площ. Розділи роботи містять технологічні розрахунки, необхідні для організації роботи на підприємстві, результати аналізу факторів харчової безпеки виробленої продукції, економічні розрахунки з визначенням рентабельності запланованих технологічних ліній та результати аналізу нормативних вимог щодо санітарно гігієнічних норм та організації охорони праці при виробництві хлібобулочної продукції. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17427 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Horpynenko_V_21sHT_2023.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.