Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 36 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Інноваційна технологія виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинкахСавва, Олександра
2024Інновації в технології білкових продуктів з рослинної сировиниМартинюк, Маргарита Віталіївна
2024Удосконалення технології виготовлення варених ковбасних виробів.Федак, Анастасія Віталіївна
2024Інноваційні технології виробництва соняшникової оліїОвчинникова, Ольга Дмитріва
2024Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтамиМаковоз, Олена Олександрівна
2024Сучасна оцінка та перспективи розвитку етнічного туризму в Запорізькій областіШлєіна, Людмила Іванівна
2024Удосконалення технології соусів на основі безлактозної молочної сироваткиАндрейченко, Даяна Іванівна
2024Удосконалення технології зберігання м'яса птиці із застосуванням БАР вівса посівногоБичек, Каріна Андріївна
2024Удосконалення технології крафтових джемівБарзьонок, Ірина Сергіївна
2024Інноваційні технологiї напоїв на основі дикорослої та культивованої сировини з йодвміщуючими добавкамиДержак, Аліна Олексіївна