Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17435
Title: Інноваційні технології виробництва соняшникової олії
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 Харчові технології, ОП Індустрія здорового харчування
Authors: Овчинникова, Ольга Дмитріва
Scientific director: Данченко, Олена Олександрівна
Keywords: кошерність;соняшникова олія;контроль якості;виробництво;ринок;олійні культури;економічні переваги;експортний потенціал
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя: ТДАТУ
Citation: Овчинникова О. Д. Інноваційні технології виробництва соняшникової олії: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 Харчові технології, ОП Індустрія здорового харчування. Наук. кер. Данченко О. О. Запоріжжя, 2024. 78 с., 7 табл., 22 рис., 63 літ. джерела, 1 додаток.
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи було розробка інноваційної технології виробництва соняшникової олії. У кваліфікаційній роботі досліджено хімічний склад соняшникової олії та його вплив на кошерність. Розроблена технологія контролю якості кошерної соняшникової олії на основі оптичних методів. Вивчено особливості виробництва кошерної соняшникової олії з акцентом на дотримання релігійних норм. Обґрунтовано економічні та якісні переваги виробництва кошерної соняшникової олії. Проаналізовано ринок олійних культур в Україні та перспективи експорту кошерної олії. Досліджено питання охорони праці та безпеки на виробництві соняшникової олії.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17435
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Овчинникова О_2024.pdf759.93 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.