Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17435
Title: | Інноваційні технології виробництва соняшникової олії |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 Харчові технології, ОП Індустрія здорового харчування |
Authors: | Овчинникова, Ольга Дмитріва |
Scientific director: | Данченко, Олена Олександрівна |
Keywords: | кошерність;соняшникова олія;контроль якості;виробництво;ринок;олійні культури;економічні переваги;експортний потенціал |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Овчинникова О. Д. Інноваційні технології виробництва соняшникової олії: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 Харчові технології, ОП Індустрія здорового харчування. Наук. кер. Данченко О. О. Запоріжжя, 2024. 78 с., 7 табл., 22 рис., 63 літ. джерела, 1 додаток. |
Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи було розробка інноваційної технології виробництва соняшникової олії. У кваліфікаційній роботі досліджено хімічний склад соняшникової олії та його вплив на кошерність. Розроблена технологія контролю якості кошерної соняшникової олії на основі оптичних методів. Вивчено особливості виробництва кошерної соняшникової олії з акцентом на дотримання релігійних норм. Обґрунтовано економічні та якісні переваги виробництва кошерної соняшникової олії. Проаналізовано ринок олійних культур в Україні та перспективи експорту кошерної олії. Досліджено питання охорони праці та безпеки на виробництві соняшникової олії. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17435 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Овчинникова О_2024.pdf | 759.93 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.