Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17447
Title: | Удосконалення технології зберігання м'яса птиці із застосуванням БАР вівса посівного |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Бичек, Каріна Андріївна |
Scientific director: | Данченко, Олена Олександрівна |
Keywords: | низькотемператерне зберігання м’яса птиці;окислення ліпідів;антиоксиданти;екстракт вівса посівного;ТБК-активні продукти;жиророзчинні вітаміни;жирні кислоти |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Бичек К. А. Удосконалення технології зберігання м'яса птиці із застосуванням БАР вівса посівного : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Бичек Каріна Андріївна. Наук. керівник д.с-г.н., професор О. О. Данченко. Запоріжжя, 2024. 71 с., 3 таблиці, 6 рисунків, 43 літ. джерел. |
Abstract: | UA: Метою кваліфікаційної роботи було з'ясування впливу біологічно активних сполук вівса посівного на перебіг процесів ліпопероксидації та оксидативний розпад жирних кислот м’яса гусей при його низькотемпературному зберіганні. У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему зберігання м’яса птиці; в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності використання екстракту вівса посівного для поліпшення якості м’яса птиці під час зберігання; у шостому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо ефективності застосування екстракту вівса посівного для поліпшення біохімічних характеристик м’яса птиці при його зберіганні при низьких температурах. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17447 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Bychek_K_21MBHT_removed.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.