Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 111
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Технологія виробництва сирів в умовах цеху потужністю 2 тонни готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра | Шуляков, Сергій Юрійович |
2023 | Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції | Шеховцова, Діана Сергіївна |
2023 | Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну | Чумаченко, Наталія Володимирівна |
2023 | Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну | Стеценко, Владислав Вадимович |
2023 | Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукції | Сімінько, Катерина Володимирівна |
2023 | Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за зміну | Прасолов, Данил Сергійович |
2023 | Технологія виробництва сиркових продуктів в умовах цеху потужністю 1,5 тони готової продукції за зміну | Перелига, Олександра Олександрівна |
2023 | Виробництво пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції за зміну | Кацька, Валентина Олександрівна |
2023 | Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну | Кара, Сюзанна Юріївна |
2023 | Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добу | Горпиненко, Віталій Олександрович |
2024 | Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на зміну | Зюмкіна, Ольга Олегівна |
2024 | Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну. | Вікторов, Олександр Сергійович |
2023 | Технологія виробництва натуральних консервів в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за зміну | Бойчук, Олеся Ігорівна |
2023 | Технологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукції | Оксанчук, Любов Олександрівна |
2023 | Технологія виробництва мармеладу в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за зміну | Лаврова, Ірина Сергіївна |
2023 | Технологія виробництва морозива в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну | Коробова, Яна Віталіївна |
2023 | Технологія виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції за зміну | Коломоєць, Андрій Віталійович |
2023 | Технологія виробництва фруктових соків в умовах цеху потужністю 600 дал. за зміну | Безь, Ілля Максимович |
2023 | Технічна підготовка виробництва деталі «Опора Р32.120-2» в системі автоматизованого проектування з розробкою комплекту конструкторської документації | Литвин, Максим Сергійович |
2023 | Технічна підготовка виробництва деталі «Корпус 700А.17.01.203» в системі автоматизованого проектування з розробкою комплекту технічної документації | Католік, Ілля Сергійович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 111