Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19535
Title: Вдосконалення конструкцій просіювальної машини в умовах ТОВ "Круп'яний дім" м. Кропивницький Кіровоградської області (19ХВД. .9685297.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв»
Authors: Грінько, Єгор Олексійович
Scientific director: Кюрчев, Сергій Володимирович
Kiurchev, Serhii
Keywords: борошно;виробництво;охорона праці;просіювальна машина;просіювач
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : 2025
Citation: Грінько Є. О. Вдосконалення конструкцій просіювальної машини в умовах ТОВ "Круп'яний дім" м. Кропивницький Кіровоградської області (19ХВД. .9685297.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» / Єгор Олексійович Грінько; кер. С. В. Кюрчев. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. 75 с.
Abstract: Сучасний рівень розвитку харчової промисловості характеризується впровадженням інноваційних технологій та удосконаленням існуючого обладнання з метою підвищення продуктивності, економічності, якості продукції та безпеки праці. Хлібопекарська галузь, будучи стратегічно важливою для продовольчої безпеки країни, потребує постійного вдосконалення технологічних процесів та обладнання для виробництва високоякісної продукції. Виробництво хлібобулочних виробів є складним багатостадійним процесом, який включає в себе підготовку сировини, приготування тіста, формування виробів, випікання та фінішну обробку. Одним із найважливіших етапів технологічного процесу є підготовка борошна, яка передбачає його просіювання для видалення сторонніх домішок, розпушування після тривалого зберігання та насичення повітрям. Від якості виконання цієї операції значною мірою залежить якість готових виробів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19535
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Grinko_dyplom.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.