Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19540
Title: Вдосконалення технологічної лінії переробки молока в умовах Дніпровського району Дніпропетровської області (19ХВД.9685451.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Галузеве машинобудування»
Authors: Кирпатенко, Анастасія Олександрівна
Scientific director: Ломейко, Олександр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Keywords: переробка молока;технологічна лінія;пастеризація;ефективність;модернізація
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : 2025
Citation: Кирпатенко А. О. Вдосконалення технологічної лінії переробки молока в умовах Дніпровського району Дніпропетровської області (19ХВД.9685451.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Галузеве машинобудування» / Анастасія Олександрівна Кирпатенко; кер. О. П. Ломейко. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. 96 с., 21 табл., 1 рис., 4 додатки.
Abstract: Об'єкт дослідження: технологічна лінія переробки молока молокопереробного підприємства. Предмет дослідження: процеси та обладнання для вдосконалення технологічної лінії переробки молока. Мета роботи: підвищення ефективності роботи технологічної лінії переробки молока шляхом модернізації основного обладнання. Методи дослідження: аналіз технологічних процесів, технічні розрахунки, економічне обґрунтування, патентний пошук. Наукова новизна: запропоновано нове конструктивне рішення для підвищення ефективності процесу сепарування молока. Практичне значення: розроблені рекомендації можуть бути використані для модернізації молокопереробних підприємств регіону.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19540
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kyrpatenko_dyplom.pdf2.6 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.