Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19536
Title: | Вдосконалення конструкції шнекового пресу для отримання рослинної олії в умовах м. Мелітополя Запорізької області (19ХВД.9683786.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» |
Authors: | Довбня, Анна Андріївна |
Scientific director: | Паляничка, Надія Олександрівна Palianychka, Nadiia |
Keywords: | прес;соняшник;м’ятка;зеєр;пресування;віджим;олія |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : 2025 |
Citation: | Довбня А. А. Вдосконалення конструкції шнекового пресу для отримання рослинної олії в умовах м. Мелітополя Запорізької області (19ХВД.9683786.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» / Анна Андріївна Довбня; кер. Н. О. Паляничка. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. 68 с., 3 табл., 9 іл. |
Abstract: | Об’єктом дослідження виступає ВАТ «Мелітопольський олійноекстракційний завод», одним із напрямів діяльності якого є виробництво рослинної олії у спеціалізованому олійно-пресовому цеху. Конструкторський розділ передбачає модернізацію шнекового преса з метою підвищення ефективності його експлуатації. В роботі також розглянуто організаційні заходи з охорони праці при експлуатації машини та проведено аналіз потенційних виробничих ризиків, пов’язаних з її роботою. На основі технічних характеристик модернізованої конструкції здійснено порівняльний економічний аналіз розробленої моделі та її промислового аналога. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19536 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dovbnja_dyplom.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.