Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [344] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 344
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Еvlash, V.; Z h u k o v a, V .; Kiurchev, Serhii; Кюрчев, Сергій Володимирович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Kalugina, I.; Kolesnichenko, S.; S a l a v e l i s, A .; Z o l o v s k a, O .; Bandurenko, H.
2024Biological activity of phenolic compounds of oats depending on the technology of its use in feeding geese.Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Gryshchenko, Viktoriya; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
2024Improving the quality of dairy sauces by using condensed low-lactose milk whey.Honchar, Yuliia; Гончар, Юлія Миколаївна; Gnitsevych, Victoriya
2024Analysis of the hypotheses of milk fat phase dispersion and structural features of homogenizers.Samoichuk, Kyrylo; Самойчук, Кирило Олегович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Kovalyov, Alexandr; Ковальов, Олександр Олександрович; Dmytrevskyi, Dmytro; Horielko, Dmytro; Chervonyi, Vitalii; Voitsekhivsky, Volodymyr
2024Crafting fermented pepper-based hot sauces.Kolisnychenko, Tetiana;; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Sefikhanova, Kateryna
2024Qualimetric assessment and features of quality formation for cultivated mushrooms in accordance with the methods of further processing.Bandura, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Krupodorova, Tetiana
2024Technology of multilayer and glazed fruit and vegetable chips.Dudarev, Igor; Panasyuk, Svitlana; Say, Volodymyr; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна
2024The advantages of using sublimation for preserving the antioxidant properties of cranberries.Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii
2024Strategies for reducing postharvest losses of vegetables through integral assessment of antioxidant status.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Glowacki, Szymon
2024Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa .Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
Nov-2023Фенольні сполуки вівса посівного як засіб підвищення адаптаційного потенціалу гусей в онтогенезі.Данченко, Олена Олександрівна; Danchenko, O.; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, D.; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, M.; Ангеловська, Алла Олександрівна; Angelovska, A.
2022Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирноїГніцевич, Вікторія; Gnitsevych, Victoriya; Гончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia
2023Удосконалення технології хлібо-булочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробкиБандура, Ірина Іванівна; Сокот, Олександр Євгенович; Bandura, Iryna; Sokot, O.
2023Дослідження органолептичних показників якості емульсійних соусів з йодміщуючими добавкамиКолісниченко, Тетяна Олександрівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Сефіханова, К. А.; Kolisnychenko, Tetiana; Priss, Olesia; Kiurcheva, Liudmyla; Sefikhanova, K.
2023Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані.Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Marina; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tеtiana; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Здоровцева, Любов Миколаївна; Zdorovtseva, Liubov
2023Технологічні аспекти виробництва пастилиДіденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia
2023Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінануПрасолов, Д. С.; Загорко, Надія Петрівна; Prasolov, D.; Zahorko, Nadiia
2023Особливості виробництва цукерокДіденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia
Nov-2023ВІйна в Україні: ризики для глобальної продовольчої безпеки.Прісс, Олеся Петрівна
Nov-2023Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягідКюрчева, Людмила Миколаївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 344