Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18290
Title: | Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення. |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Євлаш, Вікторія Владленівна Товма, Лідія Федорівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ДБТУ Харків |
Citation: | Прісс О. П., Євлаш В. В., Товма Л. Ф. Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення. // Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку [Електронне видання]: матеріали Міжнародного науково- практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. / Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. с. 74-76. |
Abstract: | Продовольча система включає в себе всі етапи від виробництва (вирощування) продовольчих ресурсів до споживання готової їжі. Обов’язковими ланками продовольчої системи є вирощування, збирання (чи забій у випадку тваринництва), післязбиральна обробка, зберігання до переробки, сам етап перетворення сировини в готову продукцію, зберігання готової продукції та доставка її до дистрибуційних центрів, розподіл та реалізація кінцевому споживачу. Звичайно, між кожним з цих етапів є транспортування, навантажування, розвантажування. Відповідно, на кожній ланці продовольчого ланцюга відбуваються втрати продовольчої продукції. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18290 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
confer_2024_ Priss.pdf | 379.25 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.