Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 10 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2015
Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2016
Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsley
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2016
Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушки
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2017
Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina, Iryna
2013
Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Калитка, Валентина Василівна
;
Калитка, Валентина Васильевна
;
Kalytka, Valentyna
2017
Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2014
Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2013
Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2017
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Легеза, Дар'я Георгіївна
;
Легеза, Дарья Георгиевна
;
Legeza, Daria
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
Discover
Author
8
Присс, Олеся Петровна
8
Прісс, Олеся Петрівна
5
Priss, Olesia
4
Кулик, Алина Степановна
4
Кулик, Аліна Степанівна
3
Kulik, Alina
3
Priss, Оlesia
3
Жукова, Валентина Федоровна
3
Жукова, Валентина Федорівна
2
Zhukova, Valentyna
.
next >
Subject
7
аскорбінова кислота
5
абіотичні фактори
5
аскорбиновая кислота
5
каротиноиды
4
ascorbic acid
4
carotenoids
4
абиотические факторы
4
зелень петрушки
4
фенольні речовини
3
abiotic factors
.
next >
Date issued
3
2017
2
2013
2
2014
2
2016
1
2015
Has File(s)
10
true