Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 38 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Експериментальне визначення кратності обробки в пульсаційному гомогенізаторі молокаЗагорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Левченко, Л. В.
2018Прогнозування товарної якості плодів груші за критерієм ідентифікаціїСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia
2018Осадження неоднорідних рідких системЛисенкова, В. М.; Карпенко, А. А.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2018Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицієюРоманюк, М.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2018Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому морквиЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Alekseenko, Vadym; Червоткіна, Олександра Олександрівна; Червоткина, Александра Александровна; Chervotkina, Oleksandra
2018Аналіз технологій виробництва концентрованого яблучного сокуГарабажій, К. А.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2018Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантамиЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2018Проблеми у зберіганні зелені коріандруНестеров, Ю. Ю.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Удосконалення технології варених ковбас з використанням горохової пастиГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Важенкова, В. К.
2018Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусівКарпенко, А.; Желязков, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna