Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430
Title: | Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусів |
Authors: | Карпенко, А. Желязков, О. Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Keywords: | соуси;гриби;висушування;втрати сировини грибів;печериці |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 18 |
Abstract: | У статті визначено втрати сировини на всіх етапах виготовлення грибного порошку з грибів печериці двоспорової та гливи звичайної |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-18.pdf | 581.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.