Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430
Title: Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусів
Authors: Карпенко, А.
Желязков, О.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Keywords: соуси;гриби;висушування;втрати сировини грибів;печериці
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 18
Abstract: У статті визначено втрати сировини на всіх етапах виготовлення грибного порошку з грибів печериці двоспорової та гливи звичайної
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-18.pdf581.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.