
ISSN: 2524-0714
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414
Название: | Удосконалення технології варених ковбас з використанням горохової пасти |
Авторы: | Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Важенкова, В. К. |
Ключевые слова: | м’ясопродукти продукти харчування ковбаси ферментований рис білкові продукти горохіва паста режими термообробки і зберігання ковбаси |
Дата публикации: | 2018 |
Серия/номер: | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.); |
Краткий осмотр (реферат): | Використання білкових препаратів рослинногота тваринного походження при виготовленні м’ясопродуктів в теперішній час є дуже актуальним. Оскільки не один білок рослинного чи тваринного походження не відповідає повністю формулі збалансованого харчування, створити більш повноцінні продукти харчування можна завдяки комбінації білків, лімітованим по різним амінокислотам |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414 |
Располагается в коллекциях: | кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-40-40.pdf | 258,97 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Google ScholarTM
Проверить
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.