Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414
Title: | Удосконалення технології варених ковбас з використанням горохової пасти |
Authors: | Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Важенкова, В. К. |
Keywords: | м’ясопродукти;продукти харчування;ковбаси;ферментований рис;білкові продукти;горохіва паста;режими термообробки і зберігання ковбаси |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.); |
Abstract: | Використання білкових препаратів рослинногота тваринного походження при виготовленні м’ясопродуктів в теперішній час є дуже актуальним. Оскільки не один білок рослинного чи тваринного походження не відповідає повністю формулі збалансованого харчування, створити більш повноцінні продукти харчування можна завдяки комбінації білків, лімітованим по різним амінокислотам |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-40-40.pdf | 258.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.