Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414
Название: Удосконалення технології варених ковбас з використанням горохової пасти
Авторы: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Виталиевна
Hryhorenko, Olena
Важенкова, В. К.
Ключевые слова: м’ясопродукти
продукти харчування
ковбаси
ферментований рис
білкові продукти
горохіва паста
режими термообробки і зберігання ковбаси
Дата публикации: 2018
Серия/номер: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);
Краткий осмотр (реферат): Використання білкових препаратів рослинногота тваринного походження при виготовленні м’ясопродуктів в теперішній час є дуже актуальним. Оскільки не один білок рослинного чи тваринного походження не відповідає повністю формулі збалансованого харчування, створити більш повноцінні продукти харчування можна завдяки комбінації білків, лімітованим по різним амінокислотам
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414
Располагается в коллекциях:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-40-40.pdf258,97 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.