Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4415
Название: Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантами
Авторы: Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гапріндашвілі, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Ключевые слова: томати
сорт Рио Гранде Оригинал
сорт Новачок
тривалість зберігання томатів
антиоксидантні композиції
товарна якість плодів
Дата публикации: 2018
Серия/номер: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);
Краткий осмотр (реферат): Застосування антиоксидантної композиції дозволяє продовжити тривалість зберігання плодів томата до 70 діб для бланжевого та бурого ступенів стиглості, до 50 діб для плодів червоного ступеня стиглості проти 30 діб зберігання контрольних плодів. Вихід стандартної продукції становить 82,8…87,2 % залежно від року проведення досліджень та ступеня стиглості плодів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4415
Располагается в коллекциях:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-42-42.pdf258,76 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.