Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6425
Title: | Аналіз технологій виробництва концентрованого яблучного соку |
Authors: | Гарабажій, К. А. Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Keywords: | яблучний сік;вакуумне випарювання;концентрований сік;вакуум-апарат;яблуко |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 15 |
Abstract: | Концентрований сік з яблук має високу харчову та біологічну цінність. Найбільш ефективним методом концентрування є вакуумне випарювання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6425 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-15.pdf | 677.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.