Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6436
Title: Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицією
Authors: Романюк, М.
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Keywords: зберігання
теплова обробка
дихання плодів томата
томати
антиоксиданти
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 23
Abstract: Метою досліджень було встановити вплив післязбиральної теплової обробки антиоксидантами на інтенсивність дихання плодів томату впродовж зберігання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6436
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-23.pdf580,97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.