Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 83 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2014Прогнозування урожайності пасльонових плодових овочів та об’ємів переробки і зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2016Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurernko, G.
2018Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixesDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2019Фітонутрієнти базиліку вирощеного в умовах захищеного ґрунтуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena
2014Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, V.
2014Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантамиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2017Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2019Нова технологія зберігання зелені коріандруНестеров, Ю. Ю.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2014Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умовПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia