Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9173
Title: Нова технологія зберігання зелені коріандру
Authors: Нестеров, Ю. Ю.
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Keywords: зелені культури;кінза;пряно-ароматична зелень;технології зберігання зелені
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 18
Abstract: Зеленні культури такі як кінза є дуже популярними у світі. Як правило, пряно-ароматичну зелень вживають для надання їжі специфічного смаку та аромату. Відомо, що пряно-ароматичні зеленні культури мають виражену антибактеріальну, протизапальну, противірусну та антиканцерогенну активність. Фітонутрієнти в зеленних овочах в основному втрачаються на етапах післязбиральної обробки, зберігання, під час сушіння, консервування, та заморожування. Слід відзначити те, що свіжі зеленні культури переважають висушені чи заморожені тим, що в свіжих зберігається специфічний аромат
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9173
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-18.pdf378.39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.