Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117
Title: Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Бандуренко, Г. М.
Бандуренко, Г. Н.
Bandurernko, G.
Keywords: томати;зберігання;теплова обробка біологічно активними речовинами;інтенсивність дихання
Issue Date: 2016
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 16, т. 1 (С. 89-98)
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf519.25 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.