Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117
Title: | Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Бандуренко, Г. М. Бандуренко, Г. Н. Bandurernko, G. |
Keywords: | томати;зберігання;теплова обробка біологічно активними речовинами;інтенсивність дихання |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 16, т. 1 (С. 89-98) |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.