Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 87 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina, Iryna
2018
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
Dzyuba, N.
;
Telezhenko, L.
;
Kashkano, M.
;
Vikul, S.
;
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2013
Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2013
Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Калитка, Валентина Василівна
;
Калитка, Валентина Васильевна
;
Kalytka, Valentyna
2014
Прогнозування урожайності пасльонових плодових овочів та об’ємів переробки і зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2016
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бандуренко, Г. М.
;
Бандуренко, Г. Н.
;
Bandurernko, G.
2018
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
Dzyuba, N.
;
Telezhenko, L.
;
Kashkano, M.
;
Vikul, S.
;
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2019
Фітонутрієнти базиліку вирощеного в умовах захищеного ґрунту
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Коротка, Ірина Олександрівна
;
Короткая, Ирина Александровна
;
Korotka, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Sukharenko, Olena
2014
Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Калитка, Валентина Василівна
;
Калитка, Валентина Васильевна
;
Kalytka, Valentyna
;
Малкіна, Віра Михайлівна
;
Малкина, Вера Михайловна
;
Malkina, V.
2014
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
Discover
Author
87
Прісс, Олеся Петрівна
50
Priss, Olesia
35
Priss, Оlesia
24
Жукова, Валентина Федоровна
24
Жукова, Валентина Федорівна
16
Zhukova, Valentina
15
Кулик, Алина Степановна
15
Кулик, Аліна Степанівна
14
Kulik, Alina
9
Kalytka, Valentyna
.
next >
Subject
37
зберігання
27
антиоксиданти
14
storage
11
кабачки
10
томати
9
antioxidants
9
огірки
9
перець
9
хранение
8
каротиноїди
.
next >
Date issued
17
2014
15
2015
14
2017
8
2019
7
2018
6
2016
5
2011
5
2013
4
2010
4
2020
.
next >