Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9601
Title: | Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition |
Authors: | Dzyuba, N. Telezhenko, L. Kashkano, M. Vikul, S. Priss, Olesia Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Zhukova, Valentyna Жукова, Валентина Федоровна Жукова, Валентина Федорівна Kiurcheva, Liudmyla Кюрчева, Людмила Николаевна Кюрчева, Людмила Миколаївна Gaprindashvili, Nona Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
Keywords: | комплексна оцінка якості;біологічна активність;харчова цінність;термін зберігання;комплексная оценка качества;иммуностимулирующий напиток;пищевая ценность;срок хранения |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Technology and equipment of food production;№. 1 (С. 33-39) |
Abstract: | UK: За допомогою методів математичного моделювання розроблено рецептури імуностимулюючих фреш-міксів. Оптимізацію рецептурного складу проводили за вмістом білку та калію. Визначено біологічну активність отриманих напоїв, вміст основних харчових нутріентів та проведена товарознавча оцінка якості даних продуктів. Використовуючи тест ALST визначено умови зберігання розроблених фреш-міксів. RU: С помощью методов математического моделирования разработаны рецептуры иммуностимулирующих фреш-миксов. Оптимизацию рецептурного состава проводили по содержанию белка и калия. Определены биологическая активность полученных напитков, содержание основных пищевых нутриентов и проведена товароведная оценка качества данных продуктов. Используя тест ALST, определены условия хранения разработанных фреш-миксов. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9601 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.