Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9601
Title: Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
Authors: Dzyuba, N.
Telezhenko, L.
Kashkano, M.
Vikul, S.
Priss, Olesia
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Zhukova, Valentyna
Жукова, Валентина Федоровна
Жукова, Валентина Федорівна
Kiurcheva, Liudmyla
Кюрчева, Людмила Николаевна
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Gaprindashvili, Nona
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Keywords: комплексна оцінка якості;біологічна активність;харчова цінність;термін зберігання;комплексная оценка качества;иммуностимулирующий напиток;пищевая ценность;срок хранения
Issue Date: 2018
Series/Report no.: Technology and equipment of food production;№. 1 (С. 33-39)
Abstract: UK: За допомогою методів математичного моделювання розроблено рецептури імуностимулюючих фреш-міксів. Оптимізацію рецептурного складу проводили за вмістом білку та калію. Визначено біологічну активність отриманих напоїв, вміст основних харчових нутріентів та проведена товарознавча оцінка якості даних продуктів. Використовуючи тест ALST визначено умови зберігання розроблених фреш-міксів. RU: С помощью методов математического моделирования разработаны рецептуры иммуностимулирующих фреш-миксов. Оптимизацию рецептурного состава проводили по содержанию белка и калия. Определены биологическая активность полученных напитков, содержание основных пищевых нутриентов и проведена товароведная оценка качества данных продуктов. Используя тест ALST, определены условия хранения разработанных фреш-миксов.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9601
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf344.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.