Showing results 1 to 20 of 102
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Changes of pectin substances content during the pear fruits storage with antioxidant compositions treatment | Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Pylypenko, L.; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна |
2018 | Determining biological value and quality indicators of beverages of the drink-breakfast type | Dzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kalugina, I.; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Zdorovtseva, Liubov; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Hidzhelitskyi, V. |
2021 | Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm | Bandyra, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Isikhuemhen, S.; Kulyk, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Koliadenko, Viktoriia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
2020 | Formation of flavoring qualities of sweet cherry fruits under the influence of weather factors | Ivanova, Iryna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Kryvonos, Iryna; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Yeremenko, Oksana; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Тymoshuk, T. |
2017 | Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruits | Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytrо; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Kopylova, Tatiana; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Atanasova, Vita; Kashkano, Maryana; Kozonova, Julia |
2017 | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage | Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Velichko, I.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна |
2016 | Substantiaton of selecting the method of pre-cooling of fruits | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytro; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулик, Аліна Степанівна |
2019 | Біохімія плодів та овочів: навч. посібник | Євлаш, В. В.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Павлоцька, Л. Ф.; Скуріхіна, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Оlena |
2019 | Вибір сорту черешні з оптимальним комплексом параметрів за методом багатокрітеріальної оптимізації | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna |
2019 | Вибір сорту черешні з оптимальним комплексом параметрів за методом багатокрітеріальної оптимізації | Іванова, Ірина Євгенівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Герасько, Тетяна Володимирівна; Білоус, Ельзара Серанівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна |
2016 | Визначення збереженості плодів яблуні | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2018 | Визначення придатності сортів черешні та вишні до заморожування за критерієм кріорезистентності | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna |
2010 | Використання антиоксидантних препаратів для запобігання біотичним та абіотичним стресам під час зберігання плодів та ягід | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna |
2017 | Влияние антиоксидантной композиции на изменение товарного качества плодов сливы в процессе хранения | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гогунская, П.; Гогунська, П.; Gogunska, P. |
2016 | Вплив абіотичних факторів на розвиток фізіологічних розладів та мікробіологічних захворювань під час холодильного зберігання плодів яблуні | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana |
2020 | Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишні | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna |
2014 | Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблук | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana |
2017 | Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena |
2008 | Вплив обробки природними антиоксидантами на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів при довгостроковому зберіганні плодів груші | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2013 | Вплив погодних умов вегетаційного періоду на збереженість яблук в умовах Південного степу України | Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baybеrova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna |