Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730
Title: | Біохімія плодів та овочів: навч. посібник |
Authors: | Євлаш, В. В. Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Павлоцька, Л. Ф. Скуріхіна, Л. А. Дуденко, Н. В. Сухаренко, Олена Іванівна Сухаренко, Елена Ивановна Sukharenko, Оlena |
Keywords: | ферменти;мінеральні речовини;вітаміни;ліпіди;органічні кислоти;вуглеводи;амінокислоти;білки |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | 205 с.; |
Abstract: | Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Біологічна хімія» і призначений для студентів технологічних факультетів закладів вищої освіти, які готують спеціалістів для харчової промисловості, аспірантів. Засвоєння курсу «Біохімія плодів та овочів» важливе для вибору та реалізації напрямів виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.