Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730
Title: Біохімія плодів та овочів: навч. посібник
Authors: Євлаш, В. В.
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Павлоцька, Л. Ф.
Скуріхіна, Л. А.
Дуденко, Н. В.
Сухаренко, Олена Іванівна
Сухаренко, Елена Ивановна
Sukharenko, Оlena
Keywords: ферменти;мінеральні речовини;вітаміни;ліпіди;органічні кислоти;вуглеводи;амінокислоти;білки
Issue Date: 2019
Series/Report no.: 205 с.;
Abstract: Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Біологічна хімія» і призначений для студентів технологічних факультетів закладів вищої освіти, які готують спеціалістів для харчової промисловості, аспірантів. Засвоєння курсу «Біохімія плодів та овочів» важливе для вибору та реалізації напрямів виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf6.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.