Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Сердюк, Марина Єгорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 6 to 15 of 15 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Технологія виробництва мармеладу в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за змінуЛаврова, Ірина Сергіївна
2023Технологія виробництва натуральних консервів в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за змінуБойчук, Олеся Ігорівна
2024Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну.Вікторов, Олександр Сергійович
2023Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукціїШеховцова, Діана Сергіївна
2023Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за змінуЧумаченко, Наталія Володимирівна
2024Удосконалення технології виготовлення варених ковбасних виробів.Федак, Анастасія Віталіївна
2024Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготуванняЧернявський, Олександр Владиславович
2024Удосконалення технології виробництва черешневого винаПрісс, Євген Рудольфович
2024Удосконалення технології крафтових джемівБарзьонок, Ірина Сергіївна
2024Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировиниПашин, Станіслав Вікторович