Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Данченко, Олена Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Особливості функціонування системи антиоксидантного захисту в тканинах гусей в ембріональному і ранньому постнатальному періодах онтогенезуDanchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Пащенко, Юлія Петрівна; Пащенко, Юлия Петровна; Pashchenko, Yuliia; Рубан, Г. В.
2025Удосконалення технології виготовлення айвового напівфабрикату з використанням високочастотних коливань (23ХТД. 13153100.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Зарецький, Олег Юрійович
2025Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Тебенко, Олег
2025Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Чербунова, Вікторія Олексіївна
2024Удосконалення технології зберігання м'яса птиці із застосуванням БАР вівса посівногоБичек, Каріна Андріївна
2025Удосконалення технології зберігання м’яса птиці із застосуванням екстракту вівса посівного: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Чумаченко, Павло Анатолійович
2025Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Ярославська, Марія
2025Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23 ХТД 12846141. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Нерещенко, Ірина Сергіївна
2025Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23ХТД 12877854.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Тригуб, Назарій
2025Інноваційна технологія м'ясних напівфабрикатів з використанням екстракту кропиви дводомної (23ХТД. 12905591.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Костенко, Юлія Олександрівна
2024Інноваційні технології виробництва соняшникової оліїОвчинникова, Ольга Дмитріва
2024Інноваційні технології соняшникової олії з використанням природних антиоксидантівЛитвиненко, Ніна Валеріївна