Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18859
Title: Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Чербунова, Вікторія Олексіївна
Scientific director: Данченко, Олена Олександрівна
Danchenko, Olena
Keywords: гарбуз;екстракт кори дуба;зберігання;аскорбінова кислота
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : 2025
Citation: Чербунова В. О. Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 83 с., 11 табл., 5 рис.
Abstract: В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології зберігання гарбуза із застосуванням екстакту кори дуба.У цій дипломній роботі було виконано наступне: у першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ присвячений огляду методів, які застосовувалися під час експериментів; у третьому розділі представлені результати досліджень та їх детальний аналіз; четвертий розділ описує технологічну схему зберігання гарбуза за використання екстракту кори дуба; п’ятий розділ містить економічні розрахунки, що підтверджують доцільність виробництва; у шостому розділі надано комплекс заходів з охорони праці та безпеки працівників у разі надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих результатів зроблені висновки щодо ефективності виробничого процесу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18859
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hcerbunova_dyplom_2025.pdf378.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.