Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18807
Title: Удосконалення технології виготовлення айвового напівфабрикату з використанням високочастотних коливань (23ХТД. 13153100.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Зарецький, Олег Юрійович
Scientific director: Данченко, Олена Олександрівна
Danchenko, Olena
Keywords: айвовий напівфабрикат;айва;надвисокочастотні коливання;вітамін С;пектин;ферменти
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Зарецький О. Ю. Удосконалення технології виготовлення айвового напівфабрикату з використанням високочастотних коливань (23ХТД. 13153100.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 64 с., 7 табл., 6 рис.
Abstract: В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології виготовлення айвового пюре з використанням високочастотних коливань.У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему виробництва айвового напівфабрикату в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності виробництва ; у шостому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо ефективності виробництва.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18807
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zaretskyi_dyplom_2025.pdf428.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.