Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18807
Title: | Удосконалення технології виготовлення айвового напівфабрикату з використанням високочастотних коливань (23ХТД. 13153100.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Зарецький, Олег Юрійович |
Scientific director: | Данченко, Олена Олександрівна Danchenko, Olena |
Keywords: | айвовий напівфабрикат;айва;надвисокочастотні коливання;вітамін С;пектин;ферменти |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Зарецький О. Ю. Удосконалення технології виготовлення айвового напівфабрикату з використанням високочастотних коливань (23ХТД. 13153100.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 64 с., 7 табл., 6 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології виготовлення айвового пюре з використанням високочастотних коливань.У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему виробництва айвового напівфабрикату в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності виробництва ; у шостому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо ефективності виробництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18807 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zaretskyi_dyplom_2025.pdf | 428.61 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.