Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18866
Title: | Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Ярославська, Марія |
Scientific director: | Данченко, Олена Олександрівна Danchenko, Olena |
Keywords: | ягоди суниці;біологічно-активні речовини;органолептичний аналіз;фізіологічні хвороби;природна втрата маси;зберігання |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Ярославська М. Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 9 табл., 11 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою.На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень підтверджено практичну цінність удосконаленої технології зберігання ягід суниці за використання антиоксидантної композиції.Проаналізовано різні способи обробки сировини перед закладанням на зберігання.Підібрано оптимальне співвідношення компонентів у складі композиції для обробки ягід перед закладанням на зберігання.Встановлено вплив композиції на тривалість зберігання ягід суниці та природні втрати маси. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18866 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yaroslavska_dyplom_2025.pdf | 590.63 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.