Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Ярославська, Марія

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою.На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень підтверджено практичну цінність удосконаленої технології зберігання ягід суниці за використання антиоксидантної композиції.Проаналізовано різні способи обробки сировини перед закладанням на зберігання.Підібрано оптимальне співвідношення компонентів у складі композиції для обробки ягід перед закладанням на зберігання.Встановлено вплив композиції на тривалість зберігання ягід суниці та природні втрати маси.

Опис

Бібліографічний опис

Ярославська М. Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 9 табл., 11 рис.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By