Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18854
Title: | Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23ХТД 12877854.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Тригуб, Назарій |
Scientific director: | Данченко, Олена Олександрівна Danchenko, Olena |
Keywords: | низькотемпературне зберігання;якість м’яса;пакування;інноваційні технології;економічна ефективність |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : 2025 |
Citation: | Тригуб Н. Є. Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23ХТД 12877854.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 85 с., 14 табл., 3 рис. |
Abstract: | У вступі розкрита актуальність теми, сформульовані мета і завдання дослідження. Проведено огляд науково-технічної літератури щодо сучасних методів низькотемпературного зберігання м’яса, аналіз механізмів псування м’яса, а також інноваційних підходів до його збереження. В роботі наведено схему дослідів, охарактеризовано об’єкти, матеріали досліджень та методику лабораторних аналізів.У третьому розділі виконано дослідження впливу температурних режимів і способів пакування на якість м’яса, проведено порівняльний аналіз хімічного складу продукту до та після зберігання. Розроблено оптимальні рекомендації щодо низькотемпературного зберігання м’яса.Технологічна частина роботи включає розробку принципової технологічної схеми зберігання, опис апаратурного забезпечення, впровадження інноваційних підходів для покращення процесу зберігання. У п’ятому розділі проаналізовано економічні показники удосконаленої технології.У розділі з охорони праці висвітлено заходи для забезпечення безпеки під час роботи з обладнанням та план дій у разі надзвичайних ситуацій. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18854 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trygub_dyplom_2025.pdf | 489.82 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.