Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18853
Title: Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Тебенко, Олег
Scientific director: Данченко, Олена Олександрівна
Danchenko, Olena
Keywords: слива;сік;кріоконцентрування;технологічна схема;фасування;заморожування
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Тебенко О. А. Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 8 табл., 3 рис.
Abstract: У вступі наведена актуальність теми, визначені мета та завдання наукової роботи. Виконаний огляд літератури за темою досліджень. Наведений асортимент соків, які виробляються нашою промисловістю. Охарактеризована сировина для виробництва, наданий біохімічний склад та опис сортів сливи. В роботі складена програма, схема, об’єкти та матеріалидосліджень, методика проведення досліджень. В третьому розділі виконані узагальнення виконаних досліджень.Описана технологія виробництва соку сливового замороженого. Наведені показники економічної ефективності виробництва запропонованої технології.Описана охорона праці в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18853
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tebenko_dyplom_2025.pdf383.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.