Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Тебенко, Олег

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

У вступі наведена актуальність теми, визначені мета та завдання наукової роботи. Виконаний огляд літератури за темою досліджень. Наведений асортимент соків, які виробляються нашою промисловістю. Охарактеризована сировина для виробництва, наданий біохімічний склад та опис сортів сливи. В роботі складена програма, схема, об’єкти та матеріалидосліджень, методика проведення досліджень. В третьому розділі виконані узагальнення виконаних досліджень.Описана технологія виробництва соку сливового замороженого. Наведені показники економічної ефективності виробництва запропонованої технології.Описана охорона праці в надзвичайних ситуаціях.

Опис

Бібліографічний опис

Тебенко О. А. Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 8 табл., 3 рис.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By