Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18853
Title: | Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Тебенко, Олег |
Scientific director: | Данченко, Олена Олександрівна Danchenko, Olena |
Keywords: | слива;сік;кріоконцентрування;технологічна схема;фасування;заморожування |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Тебенко О. А. Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 8 табл., 3 рис. |
Abstract: | У вступі наведена актуальність теми, визначені мета та завдання наукової роботи. Виконаний огляд літератури за темою досліджень. Наведений асортимент соків, які виробляються нашою промисловістю. Охарактеризована сировина для виробництва, наданий біохімічний склад та опис сортів сливи. В роботі складена програма, схема, об’єкти та матеріалидосліджень, методика проведення досліджень. В третьому розділі виконані узагальнення виконаних досліджень.Описана технологія виробництва соку сливового замороженого. Наведені показники економічної ефективності виробництва запропонованої технології.Описана охорона праці в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18853 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tebenko_dyplom_2025.pdf | 383.33 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.