Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Вантажиться...
Дата
Автори
Тебенко, Олег
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
У вступі наведена актуальність теми, визначені мета та завдання наукової роботи. Виконаний огляд літератури за темою досліджень. Наведений асортимент соків, які виробляються нашою промисловістю. Охарактеризована сировина для виробництва, наданий біохімічний склад та опис сортів сливи. В
роботі складена програма, схема, об’єкти та матеріалидосліджень, методика проведення досліджень.
В третьому розділі виконані узагальнення виконаних досліджень.Описана технологія виробництва соку сливового замороженого. Наведені показники економічної ефективності виробництва запропонованої технології.Описана охорона праці в надзвичайних ситуаціях.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Тебенко О. А. Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 8 табл., 3 рис.