Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Верхоланцева, Валентина Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Альтернативні методи заварювання кавиБондаренко, Д. О.
2021Використання подрібнення у процесі приготування кормуШестопалов, О. М.
2021Вторинне джерело електричної енергіїКузьмін, К. С.
2021Гарячий розлив сокаМихайлюк, А. О.
2021Застосування подрібнення у приготовуння корму тваринамПархоменко, Д. О.
2024Основні категорії комбікормівГенчєв, М.
2024Особливості заморожених ягідАхметов, С.
2024Особливості швидкозаморожених продуктівДовбня, Г.
2024Подрібнення зерна у спиртовому виробництвіМеркулов, Д.
2024Проєктування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»Юрченко, Сергій Олександрович
2021Слайсер для нарізання продуктівУгріна, С. М.
2024Соняшникова оліяОрлов, Б.
2021Способи отримання концентрованого сокаВепрєв, Н. Є.
2021Технологічний процес виробництва сокаМихайлюк, А. О.
2024Технологія виробництва макаронних виробівКочкіна, Д.
2024Шокова заморозка продуктівКовшар, М.