Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17597
Title: Особливості заморожених ягід
Authors: Ахметов, С.
Scientific director: Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Verkholantseva, Valentyna
Keywords: заморозка ягід і фруктів;користь;споживання
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Ахметов С., Верхоланцева В. О. Особливості заморожених ягід. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 230.
Abstract: UA: Заморожування - один із найкращих способів заготівлі, адже під час заморожування зберігаються всі корисні властивості овочів і ягід. Та й час, який ви витратите на заготівлю - мінімальний. Процес заморожування значно не змінює поживних і корисних властивостей ягід, адже їх збирають під час повного дозрівання. У промисловому виробництві плоди зазвичай піддаються процесу охолодження за допомогою азоту, що допомагає зберегти поживні речовини і прибрати бактерії, які можуть у них розмножуватися. Заморожені ягідні суміші містять різні комбінації корисних для організму ягід, таких як: · полуниця; · чорниця; · малина; · ожина; · вишня; · смородина.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17597
UDC: 664.8.037:634.7
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІV conference of young scientists_MTF 2024_230.pdf528.11 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.