Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17597
Title: | Особливості заморожених ягід |
Authors: | Ахметов, С. |
Scientific director: | Верхоланцева, Валентина Олександрівна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | заморозка ягід і фруктів;користь;споживання |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Ахметов С., Верхоланцева В. О. Особливості заморожених ягід. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 230. |
Abstract: | UA: Заморожування - один із найкращих способів заготівлі, адже під час заморожування зберігаються всі корисні властивості овочів і ягід. Та й час, який ви витратите на заготівлю - мінімальний. Процес заморожування значно не змінює поживних і корисних властивостей ягід, адже їх збирають під час повного дозрівання. У промисловому виробництві плоди зазвичай піддаються процесу охолодження за допомогою азоту, що допомагає зберегти поживні речовини і прибрати бактерії, які можуть у них розмножуватися. Заморожені ягідні суміші містять різні комбінації корисних для організму ягід, таких як: · полуниця; · чорниця; · малина; · ожина; · вишня; · смородина. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17597 |
UDC: | 664.8.037:634.7 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІV conference of young scientists_MTF 2024_230.pdf | 528.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.