Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16302
Title: Застосування подрібнення у приготовуння корму тваринам
Authors: Пархоменко, Д. О.
Scientific director: Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Keywords: подрібнення зернових культур;зернодробилки;зернові корми
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції;С. 121-122
Abstract: Зерно є цінним компонентом приготування кормів. Концентровані корми перед згодовуванням подрібнюються, завдяки чому руйнується оболонка зерна і підвищується загальна поверхня частинок корму. За рахунок цього покращується процес травлення тварин.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16302
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36.pdf413 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.