Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16302
Title: | Застосування подрібнення у приготовуння корму тваринам |
Authors: | Пархоменко, Д. О. |
Scientific director: | Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | подрібнення зернових культур;зернодробилки;зернові корми |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції;С. 121-122 |
Abstract: | Зерно є цінним компонентом приготування кормів. Концентровані корми перед згодовуванням подрібнюються, завдяки чому руйнується оболонка зерна і підвищується загальна поверхня частинок корму. За рахунок цього покращується процес травлення тварин. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16302 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.