Проєктування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»
Вантажиться...
Дата
Автори
Юрченко, Сергій Олександрович
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2024
Анотація
UA: Проведення єдиної технічної політики в умовах різкого підвищення вимог до інтенсифікації виробничих процесів і поліпшення якісних показників хлібобулочної продукції, показує актуальність нових науково-технічних рішень, які відповідають вимогам сьогоднішнього дня.
При цьому основною метою модернізації й нововведень є поліпшення технологічних параметрів компонентів, без значних енергетичних витрат. Режим перемішування значно впливає й на подальших етапах технологічного процесу. Установлення оптимальних параметрів замісу виконується з урахуванням кінцевих результатів - критеріїв якості готової продукції, і т.д.
У хлібопекарській галузі передбачається подальше зростання виробництва, поліпшення якості, асортиментів і харчової цінності виробів, прискорення науково-технічного прогресу й підвищення ефективності виробництва, корінне вдосконалювання виробничої бази, подальше підвищення продуктивності праці за рахунок реконструкції існуючих підприємств і створення нових на основі застосування самих прогресивних технологій.
У даній дипломній роботі представлене проектування потоково-технологічної лінії виробництва хлібобулочної продукції та монтаж та пусконалагодження тістоділильної машини для підвищення умов її експлуатації та ефективності в технологічній лінії виробництва хлібобулочних виробів.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Юрченко С. О. Проєктування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Юрченко Сергій Олександрович. Наук. керівник к.т.н., доцент В. О. Верхоланцева. Запоріжжя, 2024. 59 с., 12 рисунків, 7 таблиць, 15 літ. джерел.