Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18126
Title: | Проєктування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» |
Authors: | Юрченко, Сергій Олександрович |
Scientific director: | Верхоланцева, Валентина Олександрівна |
Keywords: | хлібобулочні вироби;борошно;монтаж;охорона праці;економічна ефективність |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Юрченко С. О. Проєктування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Юрченко Сергій Олександрович. Наук. керівник к.т.н., доцент В. О. Верхоланцева. Запоріжжя, 2024. 59 с., 12 рисунків, 7 таблиць, 15 літ. джерел. |
Abstract: | UA: Проведення єдиної технічної політики в умовах різкого підвищення вимог до інтенсифікації виробничих процесів і поліпшення якісних показників хлібобулочної продукції, показує актуальність нових науково-технічних рішень, які відповідають вимогам сьогоднішнього дня. При цьому основною метою модернізації й нововведень є поліпшення технологічних параметрів компонентів, без значних енергетичних витрат. Режим перемішування значно впливає й на подальших етапах технологічного процесу. Установлення оптимальних параметрів замісу виконується з урахуванням кінцевих результатів - критеріїв якості готової продукції, і т.д. У хлібопекарській галузі передбачається подальше зростання виробництва, поліпшення якості, асортиментів і харчової цінності виробів, прискорення науково-технічного прогресу й підвищення ефективності виробництва, корінне вдосконалювання виробничої бази, подальше підвищення продуктивності праці за рахунок реконструкції існуючих підприємств і створення нових на основі застосування самих прогресивних технологій. У даній дипломній роботі представлене проектування потоково-технологічної лінії виробництва хлібобулочної продукції та монтаж та пусконалагодження тістоділильної машини для підвищення умов її експлуатації та ефективності в технологічній лінії виробництва хлібобулочних виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18126 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yurchenko_2024.pdf | 629.88 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.