Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 41 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко, М. А.
2021
Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевого
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Haprindashvili, Nona
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2021
Вплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберігання
Захарченко, М. А.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2020
Extract of oats as a modulator of fatty acid composition of geese tissues in the conditions of physiological stress
Danchenko, Olena
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Zdorovtseva, Liubov
;
Здоровцева, Любов Миколаївна
;
Здоровцева, Любовь Николаевна
;
Vishchur, O.
;
Koshelev, О.
;
Halko, T.
;
Danchenko, Mykola
;
Данченко, Микола Миколайович
;
Данченко, Николай Николаевич
;
Nikolayeva, Y.
;
Maiboroda, Daniil
;
Майборода, Данііл Олександрович
;
Майборода, Даниил Александрович
2020
Реалізація вільного вибору дисциплін студентами як один з ключових моментів модернізації освітньопрофесійної програми 241 «Готельно-ресторанна справа»
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Нryhorenko, Olena
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
2021
Використання нетрадиційної сировини в рецептурах кондитерських виробів
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Коробова, Я. В.
2021
Особливості організації роботи кав’ярень
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Прошин, А. С.
2020
Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Нестерчук, А. М.
2020
Міждисциплінарний підхід у викладанні дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості»
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandyra, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
Discover
Author
16
Жукова, Валентина Федоровна
15
Жукова, Валентина Федорівна
14
Zhukova, Valentyna
7
Сердюк, Марина Егоровна
7
Сердюк, Марина Єгорівна
6
Karman, Tetiana
6
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
6
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
6
Карман, Тетяна Вікторівна
5
Gaprindashvili, Nona
.
next >
Subject
6
збірник
6
магістрант
6
студент
4
антиоксиданти
2
educational process
2
hotel and restaurant business
2
oat extract
2
variability
2
варіабельність
2
вітаміни
.
next >
Date issued
25
2020
16
2021
Has File(s)
41
true