Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 41 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробкиЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А.
2021Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевогоБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Haprindashvili, Nona
2020Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінностіПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2021Вплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберіганняЗахарченко, М. А.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2020Extract of oats as a modulator of fatty acid composition of geese tissues in the conditions of physiological stressDanchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Zdorovtseva, Liubov; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Vishchur, O.; Koshelev, О.; Halko, T.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Nikolayeva, Y.; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович
2020Реалізація вільного вибору дисциплін студентами як один з ключових моментів модернізації освітньопрофесійної програми 241 «Готельно-ресторанна справа»Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2021Використання нетрадиційної сировини в рецептурах кондитерських виробівЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Коробова, Я. В.
2021Особливості організації роботи кав’яреньГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Прошин, А. С.
2020Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства УкраїниКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Нестерчук, А. М.
2020Міждисциплінарний підхід у викладанні дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості»Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona