Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 45 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко, М. А.
2018
Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицією
Романюк, М.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2015
Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2021
Вплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберігання
Захарченко, М. А.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2015
Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2018
Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантами
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2016
Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2017
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
Osokina, K.
;
Kostetska, O.
;
Gerasymchuk, V.
;
Voziian, L.
;
Telezhenko, O.
;
Priss, Оlesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Stepanenko, D.
2015
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
Discover
Author
26
Zhukova, Valentyna
24
Присс, Олеся Петровна
24
Прісс, Олеся Петрівна
19
Zhukova, Valentina
14
Priss, Оlesia
9
Priss, Olesia
7
Gaprindashvili, Nona
7
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
7
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
5
Верхоланцева, Валентина Александр...
.
next >
Subject
16
зберігання
13
антиоксиданти
7
томати
6
плоди томату
5
storage
5
аскорбінова кислота
4
antioxidants
4
абіотичні фактори
4
теплова обробка
4
якість
.
next >
Date issued
15
2020 - 2021
30
2010 - 2019