Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Зміни смакових якостей яблук під час тривалого зберігання
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
;
Bayberova, Svitlana
2020
Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишні
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
;
Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна
;
Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна
;
Shkinder-Barmina, Anna
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Кривонос, Ирина Анатольевна
;
Kryvonos, Iryna
2019
Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів груші
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Андрущенко, Микола Васильович
;
Андрущенко, Николай Васильевич
;
Andrushchenko, Mykola
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2013
Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливи
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гогунська, П. В.
;
Гогунская, П. В.
;
Gogunska, P.
2011
Інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів сливи за обробки антиоксидантними композиціями
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Danchenko, Olena
2015
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Бандуренко, Г. М.
;
Бандуренко, Г. Н.
;
Bandurenko, G
2017
Зміни вуглеводного комплексу плодів при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
2013
Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Калитка, Валентина Василівна
;
Калитка, Валентина Васильевна
;
Kalytka, Valentyna
2014
Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2010
Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
Discover
Author
5
Сердюк, Марина Егоровна
4
Priss, Оlesia
4
Serdyuk, Maryna
4
Присс, Олеся Петровна
4
Прісс, Олеся Петрівна
4
Сердюк, Марина Єгорівна
2
Bayberova, Svitlana
2
Байберова, Светлана Сергеевна
2
Байбєрова, Світлана Сергіївна
2
Жукова, Валентина Федоровна
.
next >
Subject
6
антиоксиданти
6
зберігання
5
storage
5
сахара
4
antioxidants
4
sugars
4
інтенсивність дихання
3
respiration rate
3
титровані кислоти
3
хранение
.
next >
Date issued
2
2010
2
2011
2
2013
1
2014
1
2015
1
2017
1
2019
1
2020
Has File(s)
11
true