Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Kiurcheva, Liudmyla
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2025 | Вдосконалення технології овочевих маринованих консервів (23ХТД. 12852150.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Прокопенко, Станіслав Андрійович |
2025 | Пролонгація терміну зберігання дегідратованих продуктів для гуманітарних потреб | Семенов, Микита Олегович |
2025 | Удосконалення технології виробництва безлактозного полуничного пломбіру (23ХТД. 12741378.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Коробова, Яна |
2025 | Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хлібу (23ХТД. 12764861.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Кацька, Валентина Олександрівна |
2025 | Удосконалення технології виробництва гарбузових чіпсів (23ХТД. 13019299.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Птіцина, Вероніка Ігорівна |
2025 | Удосконалення технології виробництва десерту фондан (23 ХТК. 12721248.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Ганчева, Анастасія |
2025 | Удосконалення технології виробництва крафтових сирів (23ХТД. 13131074.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Татти, Тетяна Іванівна |
2025 | Удосконалення технології виробництва м’яких сирів (23ХТД.12762526.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Муравйова, Олена Анатоліївна |
2025 | Удосконалення технології виробництва сухих сніданків (23ХТД. 12756255.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Любчинська, Олександра Сергіївна |
2025 | Удосконалення технології приготування веганського шоколадного брауні (23ХТД. 12764856.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Розумєйко, Анастасія Андріївна |