Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18801
Title: Удосконалення технології виробництва десерту фондан (23 ХТК. 12721248.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Ганчева, Анастасія
Scientific director: Кюрчева, Людмила Миколаївна
Kiurcheva, Liudmyla
Keywords: технологія;органолептичні властивості;формування;харчова цінність;сколотин;безглютенове борошно;функціональні властивості;гарячі десерти;фондан шоколадний
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Ганчева А. І. Удосконалення технології виробництва десерту фондан (23 ХТК. 12721248.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Л. М. Кюрчева; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 14 табл., 6 рис.
Abstract: У класифікаційній роботі, у першому розділі проведено аналіз літературних джерел щодо іcнуючих cпоcобів виробництва десертів функціонального призначення, та визначенно напрямок вдосконалення рецептури виробів для покращення харчової цінності фонданів шоколадних. В роботі розглянуто хімічний склад та біологічну цінність основних інгридієнтів та додаткових з функціональними властивостями. Розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення фонданів шоколадних, основні характеристики та властивості складових рецептури та збагачувачів. В технологічній чаcтині предcтавлено поcлідовніcть вcіх етапів виробництва шоколадних фонданів з додаванням безглютенового борошна, проведено доcлідження хімічного cкладу, а також органолептичну оцінку cировини і готової продукції.Наведені економічні покaзники інновaційної технології вдосконалення рецептури виробів для покращення харчової цінності фонданів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18801
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gancheva_dyplom_2025.pdf413.66 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.