Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18841
Title: | Удосконалення технології виробництва гарбузових чіпсів (23ХТД. 13019299.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Птіцина, Вероніка Ігорівна |
Scientific director: | Кюрчева, Людмила Миколаївна Kiurcheva, Liudmyla |
Keywords: | гарбузові чіпси;технологія виробництва;якість;органолептичні властивості;безпека праці;удосконалення процесу |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Птіцина В. І. Удосконалення технології виробництва гарбузових чіпсів (23ХТД. 13019299.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Л. М. Кюрчева; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 58 с.,8 табл., 3 схеми. |
Abstract: | У роботі, виконано аналіз сучасних способів технологій виробництва гарбузових чіпсів, досліджена оптимізація процесу виготовлення продукції з метою підвищення її якості та ефективності виробництва. Розглянуто актуальність теми виробництва овочевих чипсів. У роботі проаналізовано основні етапи технологічного процесу. Також були розглянуті методи контролю якості продукції за органолептичними, хімічними та фізичними властивостями.Особливу увагу приділено вдосконаленню технічних параметрів процесу для досягнення оптимального співвідношення між якістю та собівартістю продукції. Досліджено питання безпеки праці на виробництві та реагування на надзвичайні ситуації, що можуть виникнути в процесі виробництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18841 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pticin_dyplom_2025.pdf | 414.24 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.