Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18841
Title: Удосконалення технології виробництва гарбузових чіпсів (23ХТД. 13019299.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Птіцина, Вероніка Ігорівна
Scientific director: Кюрчева, Людмила Миколаївна
Kiurcheva, Liudmyla
Keywords: гарбузові чіпси;технологія виробництва;якість;органолептичні властивості;безпека праці;удосконалення процесу
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Птіцина В. І. Удосконалення технології виробництва гарбузових чіпсів (23ХТД. 13019299.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Л. М. Кюрчева; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 58 с.,8 табл., 3 схеми.
Abstract: У роботі, виконано аналіз сучасних способів технологій виробництва гарбузових чіпсів, досліджена оптимізація процесу виготовлення продукції з метою підвищення її якості та ефективності виробництва. Розглянуто актуальність теми виробництва овочевих чипсів. У роботі проаналізовано основні етапи технологічного процесу. Також були розглянуті методи контролю якості продукції за органолептичними, хімічними та фізичними властивостями.Особливу увагу приділено вдосконаленню технічних параметрів процесу для досягнення оптимального співвідношення між якістю та собівартістю продукції. Досліджено питання безпеки праці на виробництві та реагування на надзвичайні ситуації, що можуть виникнути в процесі виробництва.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18841
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pticin_dyplom_2025.pdf414.24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.