Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Колісниченко, Тетяна Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Вдосконалення технології переробки кизилу (23 ХТД. 12743470.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Сосновських, Дар`я Олексіївна
2025Розробка технології крафтових соусів на основі ферментованого гострого перцю (23 ХТК 12739771.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Пузанов, Максим Миколайович
2025Розробка технології лимонадних концентратів зі зниженим глікімичним індексом (23ХТД. 13051381.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Пихтін, Андрій Олександрович
2025Розробка технології молочно-білкового десерту на основі каротиновмісної сировини (23 ХТ Д 12774477.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Штань, Дарина Русланівна
2025Розробка технології мультизлакових пудингів на основі плодово-ягідної сировини (23ХТД. 12830288.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Болтовська, Анастасія Олегівна
2024Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировиниМаслова, Дар’я Павлівна
2024Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавкамиКідалов, Роман-Доменік Романович
2025Розробка технології фруктово-ягідного пюре – основи для приготування напоїв (23ХТД. 12772219.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Мокров, Владислав Володимирович
2025Удосконалення технології виробництва безглютенового печива (23ХТД. 12750339.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Марченко, Дмитро Сергійович
2024Інноваційні технологiї напоїв на основі дикорослої та культивованої сировини з йодвміщуючими добавкамиДержак, Аліна Олексіївна