Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17454
Title: | Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Кідалов, Роман-Доменік Романович |
Scientific director: | Колісниченко, Тетяна Олександрівна |
Keywords: | січені м'ясо-овочеві напівфабрикати;йодовміщуючі добавки;ламінарія;технологія;виробництво м'ясо-овочевих напівфабрикатів |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Кідалов Р. Р. Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Кідалов Роман-Доменік Романович. Науковий керівник к.т.н., доцент Т. О. Колісниченко. Запоріжжя, 2024. 59 с., 6 розділів, 23 таблиці, 2 рис., 28 літ. джерел. |
Abstract: | UA: Обгрунтовано вибір асортименту січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Надано хімічний склад, харчову та біологічну цінність січеників з яловичини та овочів; Розглянуті чинні стандарти до якості сировини для виготовлення січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Проаналізовано виробництво січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками та наведено технологічну лінію їх виготовлення; Проведено продуктові розрахунки. Встановлено оптимальну дозу ламінарії, яка забезпечує якість готової продукції й максимально можливі корисні властивості, - 0,1 г ламінарії / 100 г виробу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17454 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Kidalov_R_21MBHT_removed.pdf | 860.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.