Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17454
Title: Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Кідалов, Роман-Доменік Романович
Scientific director: Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Keywords: січені м'ясо-овочеві напівфабрикати;йодовміщуючі добавки;ламінарія;технологія;виробництво м'ясо-овочевих напівфабрикатів
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Кідалов Р. Р. Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Кідалов Роман-Доменік Романович. Науковий керівник к.т.н., доцент Т. О. Колісниченко. Запоріжжя, 2024. 59 с., 6 розділів, 23 таблиці, 2 рис., 28 літ. джерел.
Abstract: UA: Обгрунтовано вибір асортименту січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Надано хімічний склад, харчову та біологічну цінність січеників з яловичини та овочів; Розглянуті чинні стандарти до якості сировини для виготовлення січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Проаналізовано виробництво січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками та наведено технологічну лінію їх виготовлення; Проведено продуктові розрахунки. Встановлено оптимальну дозу ламінарії, яка забезпечує якість готової продукції й максимально можливі корисні властивості, - 0,1 г ламінарії / 100 г виробу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17454
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Kidalov_R_21MBHT_removed.pdf860.27 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.